Medlem

Typ av medlemskap
 
Senior - Vuxen 
 
Junior - Barn och ungdom till och med det år man fyller 18 år
 
Introduktionsmedlem - Ny / Nygammal medlem, för nya medlemmar eller för de som inte varit medlem de tre senaste åren erbjuds en reducerad medlemsavgift (gäller endast nya / nygamla huvudmedlemmar boende i Sverige och det är personligt, det går ej att ansluta familjemedlem till detta medlemskap).
 
Familj - Person som bor på samma adress som en betalande senior. Familjemedlen nr 1 betalar medlemsavgift resterande registrerade familjemedlemmar har gratis medlemskap.
 
Stöd - Registrerad huvudmedlem som vill stödja annan förening. För mer information rörande stödmedlemskap se SIF's stadgar §6, ni hittar länk längre ner. 
 
Medlemskapet gäller per kalenderår, från januari till december.
Tidningen Islandshästen ingår för senior, junior samt introduktionsmedlem. 
 
OBSERVERA, från och med 2018 skall den som är medlem i Draugur, tävla för Draugur. Om något ekipage kvalar till SM betalar föreningen anmälningsavgiften.
 
 
Medlemsavgift
  
Senior 400 kr
Junior 200 kr
Introduktionsmedlem 300 kr
1:a familjemedlem 200 kr
Stödmedlem 50 kr

 

OBSERVERA att medlemsavgifter ska betalas in till Draugur, ej till SIF.
 
För att ansöka om medlemskap i vår förening klickar ni HÄR.
 
För att bli huvudmedlem i föreningen kryssar ni i "Jag vill vara aktiv inom följande idrotter" och därefter väljer ni "Islandshäst"

Är man däremot huvudmedlem i en annan förening och vill bli stödmedlem i Draugur kan ni skicka ett mail åt oss så ordnat vi det.

 
SIF's stadgar
 
Har ni funderingar är ni välkomna att kontakta oss på mailen, draugurforening@outlook.com
 
 
 

Design av | Sofie Kangas