Yoga för ryttare

Intresserad av yoga workshop för ryttare med Yoga instruktör Tina R. Maila till Draugur Outlook eller mess till Monika Johansson. Inplanerat att ske under april/maj. Mer info inom kort

Viktig information för tävlande

Vi vill uppmana alla tävlande ryttare samt det som tänkt börja tävla att läsa igenom FIPO. Där finns viktig information angående tävlingar och ni kan även söka (ctrl+F) om det är något speciellt ni undrar. 
 
Här nedan hittar ni mer information
 
Ni som är sugna på att tävla eller är nya inom islandshästtävlingar hittar mer om det HÄR
 

Haffi Gislason 13-15 oktober

Helgen 13-15 oktober kommer Haffi Gislason och har teori samt ridkurs med oss. Haffi är ridlärare, mentaltränare samt ridcoach. Han har även skrivit boken Dansa i tölt. Mer informatin om Haffi hittar ni i slutet av inlägget.
 
Teorin kommer att hållas under fredagskvällen för kursdeltagare. Men det finns möjlighet för de som inte går kurs att vara med på teorin.
 
 
4 stycken ridpass
10 platser, först till kvarn
 
2600 kr för Draugurs medlemmar
2900 kr för icke medlemmar
 
Teori 150 kr för Draugurs medlemmar
200 kr för icke medlemmar
 
 
OBS! Kom ihåg att ange i anmälan var ni vill gå kurs, på Galgbacken eller Andra sidan. Är det färre än 3 stycken som vill gå kursen på Andra sidan blir det på Galgbacken för alla.
 
Anmälan tas emot från tisdag 1 augusti kl. 8:00 till anmalan.kurser@outlook.com. I mån av plats får icke medlemmar anmäla sig från och med 1 september kl. 8:00.
 
Läs mer om Haffi 
 
Mer information om kursen hittar du under Aktiviteter > kurser
 
Här nedan finns en intervju som Ishestnews gjort med Haffi