Ryttarbrev

 
 
Välkommen till Bifrosts, Nordurs och Draugurs midsommartävling 24-25 juni 2016
 
 
Plats: Tävlingen kommer att hållas på Ofelaš anläggning i Puoltsa, Kiruna
 
Tävlingsledare: Kerstin Nilsson, tel 070 6816759
 
Domare: Jennie Lindberg, Ann-Mari Werner, Gunnar Werner
 
Incheckning: OBS! Elektronisk incheckning från tisdag 21/6 tom torsdag 23/6 kl 21. Det innebär att man skickar ett MMS med sin hästs vaccionationsintyg samt sin ryttarlicens till 070 6470026. De som inte betalt eller checkat in till tävlingsdagen får inte starta. Hästägarförsäkran lämnas till stallansvariga Jenny Jansson vid ankomst.
 
Stallplats: Vattenhinkar finns i boxarna, mocka rent gör var och en som har stall/hagplats, ½ spånbal per häst ingår i boxplats. Tänk på att vi har getter i stallet som rotar i allt de hittar. Stallplats 400kr per box och hagplats 200kr per hage (max 2 hästar per hage/box). Ni som bokat hage, medtag eget hagmaterial. För er som bara bokat box kommer det inte att finnas möjlighet att också sätta upp en hage. Det finns möjlighet att turas om att släppa ut hästarna på ridbanan och i rundpaddocken utanför tävlingstid så att de får röra på sig. Stall- och hagplats betalas till Draugur bg 670-3607 eller swish 123 538 12 80. 
 
Logi: Ni som bokat logi hos Ofelaš, tag med egna sängkläder, ni sjävla ansvarar för städning innan ni åker. Logi 200kr per person och natt som betalas på plats till Kerstin.
 
Ovalbanan är öppen för träning tom torsdag kväll. Under tävlingen kommer det att finnas hästar i hagarna vid ovalbanan.
 
Servering: Fika finns vid ovalbanan då tävlingarna pågår. Det finns även hamburgare och/eller annan enklare kost.
 
Middag: På fredag kväll ordnar vi middag i Puoltsa, ca kl 18, 180kr/pers (90kr barn tom 12år), Alla är välkomna!
Anmälan: Senast 21/6 till midsommartavling@hotmail.com eller 070 6816759 (Kerstin). Betalas in till Draugurs bg 670-3607 eller swish 123 538 12 80.
 
Aktiviteter lördag: Under lördagen dagtid finns det möjlighet till två olika aktiviteter, antingen en ridtur i Nikkaluokta med Ofelaš islandshästar eller en biltur över till Narvik. 
Pris: Ridtur Nikkaluokta 400kr/pers (betalas till Ofelaš på plats) alt bildtur till Narvik där deltagarna delar på bilkostnaderna.
Anmälan: Senast 21/6 till midsommartavling@hotmail.com eller 070 6816759 (Kerstin).
 
Vägbeskrivning från Kiruna:
25 km från Kiruna efter Nikkaluoktavägen, tänk på att det är ny utfart på Nikkaluoktavägen från Kiruna. Sväng vänster vi skylten "islandshästar". Var noga med att svänga in på just den vägen skylten är. 
 
Att tänka på: Som ryttare eller målsman ska man vara påläst på tävlingsreglementet innan tävling. Fipo samt svenska tillägget finns på SIFs hemsida (under sport). Med hänsyn till grannar och bybor titta på kartan var man kan rida och inte. Det går att rida i skogen på norra sidan av stora vägen också. Parkering på anvisad plats när du kommer. Tänk på att inte rida på gräsbevuxna områder på gården.
 
Tävlingen startar 10.00 på fredag och 20.00 på lördag. Programblad med starttider och grenar ges vid ankomst.
 
Vi önskar åter igen alla varmt välkomna till vår gemensamma tävling! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: